Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.
  • Indeks
  • » Inne
  • » Korekta odstających uszu w Gdańsku [RSS Feed]

#1 2017-03-09 08:39:09

akal
akal
Reputacja: +  0  -

Korekta odstających uszu w Gdańsku

Prosze o informację gdzie w Gdańsku mozna zapisać się na korektę odstających uszu. Czy ktoś poddał się zabiegowi? Jesteście zadowoleni? Nie musieliście wybrać się na poprawki?

#2 2017-03-10 09:49:55

jmalll
jmalll

Ja miałam korektę uszu. Powiem Ci,ze nie wyobrazam sobie,ze miałabym isc na poprawkę. Sam zabieg był dla mnie wielkim stresem tak wiec wybrałam dobrą klinikę ( sprawdziłam sobie opinie w sieci). Tak abym była pewna na 100% kto będzie mnie operował i że wszystko będzie ok….
Zabieg był przeprowadzany w klinice na Sklodowskiej;
http://clinicadermatologica.pl/zabiegi/korekta-uszu/
Panikowałam w zasadzie niepotrzebnie ponieważ okazał sie nie taki straszny jak sądziłam. Szybko, sprawnie, potem szybko wróciłam do siebie.

#3 2017-04-04 20:25:27

dziwny
dziwny

Nie miałem na szczęście takiej potrzeby, ale myślę, że jeśli faktycznie znacząco Ci odstają i czujesz dyskomfort, to nie ma na co czekać tylko musisz się zmotywować i udać na zabieg. Oczywiście nie wiem nawet z jakim to się wiąże psychicznym obciążeniem i tak dalej, ale chyba jednak wiele osób coś tam sobie poprawia więc chyba nie ma się czym stresować. Co do samych specjalistów w tym zakresie w okolicach Gdańska to niestety nic nie podpowiem. Natomiast jeśli chodzi o chirurgię plastyczną w stolicy to dużo słyszałem o tym centrum medycznym: https://cm.enel.pl/centrum-medyczne/uslugi-medyczne/konsultacje-specjalistyczne/ Nie miałem okazji testować na własnej skórze, ale mam zaufanie do opinii znajomych. A wracając do wątku głównego, myślę, że warto zrobić taką operację dla poprawy samooceny choćby, bo domyślam się że masz kompleksy na punkcie tych odstających uszu?

• Indeks
  • » Inne
  • » Korekta odstających uszu w Gdańsku [RSS Feed]

Stopka forum

Narzędzia moderatora